Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Rullesteg i gryde
 Opskriften er ekstra billig!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg rullesteg svinekød
1 spk. olie, raps
1 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. kanel,hel
3 stk. stjerneanis
1 stk. chili
200 g løg, røde
3 stk. æble
3 spk. farin
2 kg kartofler, bage
3 dl mælk 0,5%
25 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, hvid
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
5 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Hvid du ikke kunne få en rullesteg færdig i forretningen så lav en selv af 1 kg. svinebov og lidt10 - 12 stk. svesker og lidt kødtråd til at snørre den med.
Smelt smør og olie i en gryde og brun kødt på alle sider.
Krydr med salt og peber.
Kom chilien hel i (styrken må være mild da den eller overdøver de andre).
Sammen med kanel og stjerneanis og løgene skåret i både.
Kom ½ l. vand i gryden og læg låg på og lad den småkoge i en ½ time.
Del æblerne i både og fjern kernehuset.
Tilsæt æblerne og sukkeret ligeså.
Lad det småkoge yderligt i ½ time.
Tag kødet op og æblestykkerne og løg ligeså og si skyen.
Lad den koge ind til det halve og smag til med salt og peber.
Lav mosen af de kogt og meget møre kartofler og husk at mælken skal være varm eller bliver mosen sej.
Smag mosen til med salt og hvid peber.
Skær stegen i tynde skiver og server den til mosen og skysovsen til samt æbler og løg just opvarmet i sovsen.

Bemærkninger:

Server en gulerodssalat til det står godt farvemæssigt og smager jo også himmelsk.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk