Tirsdag 11. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Nakkekoteletter med karrysauce og bagte pastinakker
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g svine,nakkekoteletter
lidt salt
lidt peber, sort
1 spk. smør (saltet)
1 spk. olie, raps
1 kg pastinak,frisk
1 spk. olie, raps
100 g løg
lidt salt
lidt peber, sort
1 dl persille,bredbladet
2½ spk. smør (saltet)
2 spk. mel, hvede
1oo g løg
1 spk. karry, mild
3 dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
lidt salt
lidt peber, sort

Glasur el.lign.:

2 stk. gulerødder
1 stk. agurk
50 g hasselnødder
1 dl persille,bredbladet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pastinakker:
Opvarm ovnen til 200°.
Skræl pastinakkerne og skær spidsen af så de nærmest bliver pæreformet.
Pak dem ind i staniol og bag dem i ovnen til de er godt møre 60 minutter.
Skær pastinakspidserne i tern og sautér dem i olie sammen med løget, til alt er mørt, men har bid stadigvæk.
Krydr med salt og peber og vend blandningen med 1 dl. fint hakket persille.
Karrysaucen:
Smelt smørret i gryden.
Tilsæt 1 løg finthakket samt karryen og sauter 1 minut.
Tilsæt melet samtidigt med at der piskes.
Spæd med vand og tilsæt boulionterningen og bring det i kog.
Lad saucen småkoge i nogle minutter og smag til med salt og peber.
Nakkekoteletter:
Dup kødet tørt og krydr med salt og peber.
Brun dem i fedtstoffet ved god varme i ca. 1 minut på hver side.
Dæmp varmen og steg dem færdige i 4-5 minutter på hver side.
Tag staniolpakken med pastinakkerne ud af ovnen.
Anret pastinakkerne på 4 talerkner.
Læg kødet ved, kom lidt sauce på talerknen.
Drys ristede pastinak-løg blandningen over.
Servér retten rygene varm.

Bemærkninger:

Revet gulerod-agurke råkostsalat med hakket hasselnøder og persille.
Er man til store mængder kød, må der nok justeres lidt op på dette, men det kan man jo selv gøre.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk