Lørdag 21. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Bøf bourguignon


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

100 g bacon, tern
400 g okse, småkød, tern (18-20%)
300 g perleløg
300 g gulerødder
500 g champignon
2 fed hvidløg, rå
4 dl rødvin
4 dl vand
2 stk. bouillon, okse
1 tsk. timian
1 stk. lauerbærblad
2 spk. mel, hvede
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
16 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Brun baconen af i en gryde.
Tilsæt kødet og brun det godt.
Kom perleløg på samt gulerødderne som er skåtet i skiver og del i kvarte.
Kom også champignonene på skåtet i kvarte.
Lad det hele brune lidt med.
Tilsæt melet og lad det få lidt varme.
Tilsæt rødvin, vand og boullionterningerne.
Kom krydderierne i sammen med hvidløg snittet i tynde skiver.
Rør lidt i det til det begynder at koge.
Dæmp varmen så det småsimmre læg låg på og lad det stå i 45 minutter.
Rør af og til i retten.
Smag til med salt og peber.
Husk at vælg tilbehør.
Servér retten i en pæn skål eller i gryden om den er pæn.

Bemærkninger:

Der kan servéres ris, mos kogte kartofler flute til.
Husk altid grøn salat til med en olie/eddike dressing.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk