Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Nøddekage med chokoladecreme
 Opskriften er vegetarisk!

- til 6 pers.

Du skal bruge:

150 g sukker
3/4 dl vand
4 stk. æg
200 g hasselnødder
75 g chokolade,mørk/70%
30 g mel, hvede
30 g kartoffelmel
50 g nougat
50 g chokolade,mørk/70%
4 dl fløde, piske (38%)
3/4 l is, fløde

Glasur el.lign.:

300 g jordbær, friske
1 dl sukker, rør
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Hæld sukker og vand i en gryde og giv det et opkog under omrøring.
Pisk æggene sammen i en skål og hæld den kogenede sukkerlage i under
kraftig piskning i 10-12 mimutter.
Blandningen piskes let og luftig.
Hak nødder og chokolade fint eller findel det på blender.
Bland hvedemel og kartoffelmel og hæld det i æggemassen.
Blands og fordeles i to smurte springforme.
Bag kagerne på næstnederste rille i ovnen ved 180C. i 25 minutter.
Afkøles til lunken og tages meget forsiktigt ud af formen.
Til cremen gives nougat og chokoladen er opkog sammen med fløden.
Afkøles til næste dag. Cremen kan ikke piskes før efter et døgn.
Pisk den luftig og stiv og læg bundene sammen med chokoladecremen.

Bemærkninger:

Tip: Kagen serveres med rørt flødeis og jordbær vendt i sukker, som har trukket et par timer.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk