Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Tærte med krydret kødfyld
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

175 g mel, hvede
90 g mel,grahams
50 g smør (saltet)
lidt salt
100 g kvark
250 g okse, hakket (10-12%)
10 stk. tomat (rå)
1-2 fed hvidløg, rå
2 stk. porre
2 spk. olie, raps
1 tsk. timian
1 dl persille,bredbladet
2 stk. æg
2½ dl fløde, piske (38%)
100 g ost 6+,revet
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Dej:
Bland mel og grahamsmel og smuldr smørret i.
Saml dejen med lid salt og kvark.
Rul dejen ud og læg den i en tærteform 25 cm. i diameter.
Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 200° i 15 minutter.
Fyld:
Skær tomaterne op i skiver.
Sauter kødet i olier.
Tilsæt groft hakket hvidløg og fint skåret porre.
Kom timian og hakket persille og lad det småsnurre i 10 minutter.
Kom kødet i tærteformen og læg tomatskiverne øverst.
Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt og peber.
Hæld det over formen og drys med revet ost.
Sæt den i ovnen ved 200° i 30 minutter.
Server tærten med salat til og flúte til.

Bemærkninger:

Hvis den servéres som frokos eller brunch rækker den til 8 personer. Husk altid salat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk