Lørdag 19. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kalvekødsgryde med hvidvinssovs


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg kalv, bov
2 spk. mel, hvede
1 spk. peber, hvid
1 spk. salt
2 spk. smør (saltet)
1 tsk. timian
½ fl. hvidvin, medium
½ stk. selleri
2 stk. porre
400 g gulerødder
1 bdt. persille
2 kg kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær kødet i store tern 4x4 cm.
Drys mel, salt og peber over kødet.
Steg det i smøret så det bliver brunt på alle sider.
Tilsæt timian og hvidvin.
Lad det småkoge under låg i 1 time.
Gnup skrællen af kartoflerne om de er nye eller kog dem med skral og pil dem.
Hold dem varme til retten er færdig.
Skræl den ½ selleri og gullerødderne.
Skær sellerien i små tern og gulerødderne i skiver.
Skær også porrene i ringe.
Tilsæt grønsagerne og lad dem koge yderligt i 15 minutter.
Kødet og grønsagerne skal være mørt.
Drys hakket persille og smag sovsen til med salt og peber.
Servér gryderetten sammen med kartofler.
Der kan servéres grønne bønner til.

Bemærkninger:

Dette er en fin ret som passer sig til gæstebud og den er let og passer sig sel meden man laver dessert eller dækker bord.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk