Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Karamelliseret butterdej med svesker


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. butterdejsplader
4 spk. flormelis (sukker)
3 dl rødvin
350 g svesker
½ l fløde, piske (38%)
lidt citronmelisse
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Optø butterdejspladerne og skær dem i 3 stykker hver plade 12 stk i alt.
Læg 6 stk på bagepapir straks.
Snit små snit i de 6 øvrige og læd dem på bagepapir og på bageplade.
Drys dem med flormelis og bag dem i ovnen ved 200° til butterdejen er gennembagt og toppene er fint karamelliserede ca. 20 minutter.
Kog rødvinen op og hæld den hend over sveskerne så de kan trække rødvinen op ca. 30 minutter men gerne dagen før og så i køleskab natten over.
Pisk fløden til skum.
Anret først en bund på desserttalerknen og depå skum og svesker og et låg øverst sæt en kvist citronmellise på kanten og srevér straks.

Bemærkninger:

Hvis man ikke bryder sig om rødivns trykket scesker kan den erstattes med kogen æblemost trækketiden er det samme.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk