Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Nøddefrikadeller med champignonsauce
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Du skal bruge:

500 g kalv/flæsk (10-12%)
150 g løg
2 spk. havregryn
2 stk. æg
50 g hasselnødder
lidt salt
lidt peber, sort
½ dl vand
25 g smør (saltet)
500 g champignon
100 g løg
1 tsk. timian
25 g smør (saltet)
2 spk. mel, hvede
5 dl mælk, sød
1-2 spk. sherry,hedvin
lidt salt
lidt peber, sort
1 kg kartofler, samsø
300 g gulerødder
300 g broccoli
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl kartoflerne fri fra jord og gnid den løse skral af.
Skræl gulerødderne og skær den i passende stykker.
Kog kartoflerne og gulerødderne i lidt saltede vand til de er møre.
Kom broccolien i 5 minutter før og kog den med i gryden.
Rør farsen af hakkekødet, æg, havergryn, finthakket løg 150 g. hakket hasselnød, vand, salt, peber.
Form farsen til deller og steg dem i smørret ved jævn varme 4-5 minutter på hver side alt efter størrelse eller til de er gennemenstegte.
Svits de kvarte champignoner i lidt smør og tilsæt 100 g. finthakket løg.
Tilsæt timianen og melet kom mælk i og lad det småkoge under røring til det jævner.
Tilsæt sherryen (kan udlades) salt og peber.
Smag sausen til.
Server dellerne med kartofler og kogte gulerødder samt broccoli til sammen med champignonsaucen.

Bemærkninger:

De deller der er til overs passersig godt til sandwitsbollerne som skal med på stranden eller i skole.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk