Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Fiskekonens hummerfad
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er vegetarisk!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 kg hummerhaler
4 spk. olie, raps
1-2 fed hvidløg, rå
lidt salt
1 bdt. persille
200 g bacon, tern
1 stk. peberfrugt, grøn
1 stk. peberfrugt, gul
1 stk. peberfrugt, rød

Glasur el.lign.:

4 stk. flute,frisk, 4 pers.
125 g smør (hvidløg)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at tænde for ovnen så flutene kan serveres sprøde og varme.
Skær smørret op på små tallerkner eller små skåle så det er smørbart ved bordet.
Klip hummerhalerne op i hver side og tagkødet ud.
Steg dem på panden (nogle stykker af gangen) i olien sammen med presser hvidløg, salt og peber.
Læg dem i et ovnfast fad hold det varmt i ovnen undervejs.
Skyl og flæk peberfrugterne og snit dem i tern.
Steg baconen tilsæt peberfrugterne og lad dem stege med et øjeblik.
Hæld blandingen i fadet og bland det.
Hak persillen og vend den i.
Server retten varm og med flute samt hvidløgsmør og en god kold hvidvin eller godt øl til.


Bemærkninger:

Dette er en lidt dyr ret, men skal der være fest så gør det jo heller ikke noget. Server ost og udskåret frugt med smeltet chokolade og en rigtig god portvin til. Jeg garantere at alle gæsterne vil snakke om den gode oplevelse de fik hos dig. Velbekommen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk