Lørdag 16. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Butterdejsskåle med svampestuvning
 Opskriften er vegetarisk!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 stk. butterdejsplader
1200 g champignon,mark
½ l fløde, piske (38%)
1 bdt. persille
lidt salt
lidt peber, sort
tsk. citron, saft
200 g løg
1 spk. olie, raps
1-2 spk. smør (saltet)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(4) Rating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rul dejpladerne ud til 2 mm tyk.
Skær dem midt over.
Pensel små skåle eller kopper som tåler at gå i ovnen med olie.
Plaser dejen deri og bag ved 175° i 10 minutter til de er gyldne, sprøde og gennemenbagte.
Tag dem ud af formene og sæt dem på en tallerken.
Skræl og snit løgene og steg dem blanke i en bladning af smør og olie.
Snit svampene og steg dem med.
De skal være godt stegte.
Tilsæt fløden og fint hakket persille.
Lad det småsimmre 5-6 minutter.
Smag til med salt og peber og tilsæt citronsaften.
Når de er dejlig tykke og cremet serveres de i butterdejsskålene.


Bemærkninger:

Hvis retten bruges som aftensmad, server da, enten brød eller kogte kartofler til. Husk at server en dessert til, i form af frisk udskåret frugt i mundrette stykker, det er friskt og lækkert.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk