Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Lakseterrine med blomkål
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 10 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

3 stk. husblas/gelatine
1 spk. sennup,fransk,sød
1 spk. sennup,dijon,krydderet
2 dl creme fraiche 38%
250 g laks,røget,skiver
250 g laks,gravet,skiver
1 stk. blomkål
1 fed hvidløg, rå
4 dl mælk 0,5%
1 tsk. salt
125 dl fløde, piske (38%)

Glasur el.lign.:

4 stk. dilds, kvist, rå
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt husblasen i koldt vand først.
Smelt husblasen i det vand der hænger ved.
Rør sennep, 1 dl. cremefraice, sammen og tilsæt den smeltet husblads.
I terrinen ligges den af røget laks og gravet laks lagvis med sennepsdressingen.
Sættes i køleskab et par timer.
Skæres ud i tern og anrettes på fad med en dildkvist øvers.
Kog blomkålen i mælken den skal være godt mør.
Hæld mælken fra og miks blomkålen med presset hvidløg og resten af cremfraisen.
Smag til med salt pg peber og lad den køle af.
Pisk fløden til skum og vend den sammen med blomkåldmussen lige før serveringen.
Drys lidt fint hakket dild ovenpå.
Serveres som arpertif efter biograftur eller teater eller til frokosteren.

Bemærkninger:

Begge dele kan holde sig i køleskab i et par dage, så det kan laves i god tid. Husk blodt først at vende blomkålen i flødeskummet, lige før serveringen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk