Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kanelkogte pærer
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 skv. brød alm eller specelt efter eget ønske
250 g flødeost 60+
4 spk. marmelade, jordbær
lidt mynteblade
lidt honning,akacie
5 dl pærecider
500 g sukker
1 stk. appelsin, rå
1 stk. citron, rå
2 stk. kanel,hel
1 stk. vanille,stang
1 stk. lauerbærblad
12 stk. pærer, rå
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Her er tale om at gentage prpssesen flere gange med henblik på at lægge de 8 pærer på glas og gemme dem til en anden dag.
Begynd med pærerne.
Skræl dem og del dem, fjern kernehuset.
Kog lagen.
Kog lagen ud af sukker, cider o0g krydderierne samt saften fra appelsinen og citronen samt den revet skal fra begge to.
Kom de halveret pærer i og lad dem simmer for lavt blus i 10-15 minutter alt efter hvor store pærerne er og hvor faste de er.
Prøv at stikke i dem undervejs.
Tag 4 halve fra og kom resten på et henkogningsglas og hæld lagen over kom blodt kanelstænger, vanilliestang og lauerbærblad i.
Der ser pænt ud og kan give lidt smag endnu.
Stil glasset i køleskabet da der ikke er kommet konserveringsmiddel i.
Rist brødet let gyldent og smør flødeosten på i et godt lag.
Læg brødet på desserttallerken.
Læg en halv pære på og kom en spiseske jordbærsyltetøj i hulningen.
Kom honning over og server desserten med lidt mynteblade drysset over.

Bemærkninger:

De resterne pærer kan spises med råcren eller med en skup is.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk