Onsdag 28. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Stjerneskud på ristet rugbrød
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 bdt. asparges, grøn
lidt salt
3 spk. olie, oliven
lidt peber, sort
8 stk. fiske file rødspætte
1 dl vand
1 stk. boullion,fiske
4 skv. rugbrød
1 stk. æggehvide
1 spk. vand
1 dl rasp, brød
½ dl mel, hvede
3 spk. olie, raps
3 spk. smør (saltet)
150 g rejer (dybfrost)
½ stk. citron, rå
2 dl creme fraiche 38%
1 dl purløg
1 dl dild
100 g løg, røde
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tag rejerne ud af fryseren og tø dem op.
Knæk den nederste del af aspargesene.
blancher dem i kogene vand tilsat salt.
Kom dem i koldt vand efter blancheringen.
Læg dem derefter på køkkenrulle til afdrypning.
Læg dem derefter på en tallerken og dryp de 3 spsk. olivenolie over og drys med lidt salt.
Kom 1 dl. vand samt fiske-bouillonterningen i en lille gryde og bring det i kog.
Rul 4 fiskefiler(hale mod hovedet) og sæt en kødnål i.
Kom dem i gryden og dæmp varmen til laveste blus, lad dem stå i 10-12 minutter under låg.
Snit den halve citron i både og klip purløg og hak dild og hak et rødløg fint.
Tag dem op og hold dem varme under stanniol.
Pisk æggehviden og 1 spsk vand sammen i en dyb tallerken.
Bland rasp og hvedemel i en anden tallerken.
Vend de sidste 4 fiskefilere i æggehviderne og derpå i rasp/mel bladningen.
Kom olien og smør på en pande og steg fiskefilerne deri.
Ca. 3-4 minutter på hver side.
Kom rugbrødet på panden i et øjeblik.
Vend det om på den anden side , steg yderligt et øjeblik.
Tag brødet af læg brødet på 4 tallerkner.
Rør en dressing af cremefraichen, fint klippet purløg og fint hakket dild samt fint hakket rødløg, salt og peber.
Anretning Læg de 4 stegte fiskefiler på brødet.
Læg derpå de dampede fiskefiler (husk at tage kødnålen ud inden.).
Pynt med dressingen, rejerne og asparges og en citronbåd.

Bemærkninger:

Man kan selvfølgelig skifte dressingen ud med remulade om det er det man er til eller mayonnaises om man vil. Det er også ok at spise franskbræd til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk