Onsdag 14. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Mørbrad: Fjern sølvsenen og lav et snit halvt ind i kødet i hele mørbraden længste, Krydr indeni med salt og peber og fyld kødet med, Fint hakket persille, solsikkekerner, tørret tomat. Luk sammen, dæk med med baconskiver og snør kødtråd om så fyldet ikke falder ud. Brun kødet i olie/smør ved god varme på alle sider i en sauterpande. Kom 1 dl. vand til og læg låg på dæmp varmen og lad den småsimre i 20-30 minutter sørg for at den ikke koger tør men heller ikke drukner. Kog pennene efter anvisning på parken og afkøl dem straks derefter. Halver peberfrugterne og fjern kerner og hvide lameller, snit dem i tern. Del tomaterne i kvarte. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Pil rødløget og hak det fint. Tag kødet op og lad det trække tildækket med stanniol for at holde på varmen. Bland nu peberfrugterne, tomater, rødløg, pinjekerner, feta og pasta pennene sammen og drys lidt salt og tabasco sauce over og vend det rundt. Fjern kødsnoren. Skær kødet i skiver og server det sammen med pastasalaten og lunt fluté til Bemærkninger: Den sky som er tilbage kan gemmes til sauce til deller. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |