Onsdag 28. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Fyldt svinemørbrad og pastasalat


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500-600 g svine,mørbrad
lidt salt
lidt peber, sort
1 dl persille
½ spk. solsikkefrø
3-4 stk. tomat (soltørret), vand
4 skv. bacon, rå, skiver
lidt kødtråd
1 spk. olie, raps
1 spk. smør (saltet)
2oo g pasta, penne
1 stk. peberfrugt, rød
1 stk. peberfrugt, grøn
1 bk. tomat,cherry
300 g gulerødder
100 g løg, røde
2 dl ost, feta, tern
1 dl pinjekerner
lidt salt
lidt tabasco
1-2 stk. flute,frisk, 4 pers.
1 dl vand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Mørbrad:
Fjern sølvsenen og lav et snit halvt ind i kødet i hele mørbraden længste,
Krydr indeni med salt og peber og fyld kødet med, Fint hakket persille, solsikkekerner, tørret tomat.
Luk sammen, dæk med med baconskiver og snør kødtråd om så fyldet ikke falder ud.
Brun kødet i olie/smør ved god varme på alle sider i en sauterpande.
Kom 1 dl. vand til og læg låg på dæmp varmen og lad den småsimre i 20-30 minutter sørg for at den ikke koger tør men heller ikke drukner.
Kog pennene efter anvisning på parken og afkøl dem straks derefter.
Halver peberfrugterne og fjern kerner og hvide lameller, snit dem i tern.
Del tomaterne i kvarte.
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
Pil rødløget og hak det fint.
Tag kødet op og lad det trække tildækket med stanniol for at holde på varmen.
Bland nu peberfrugterne, tomater, rødløg, pinjekerner, feta og pasta pennene sammen og drys lidt salt og tabasco sauce over og vend det rundt.
Fjern kødsnoren.
Skær kødet i skiver og server det sammen med pastasalaten og lunt fluté til


Bemærkninger:

Den sky som er tilbage kan gemmes til sauce til deller.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk