Onsdag 28. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Zabaione-gratinerede rabarber og æblebåde
 Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

3 stk. rabarber, rå
1 stk. æble
1 spk. smør (saltet)
1 dl sukker, rør
lidt kanel,stødt
2 stk. æggeblomme
1 spk. sukker, rør
1 dl hvidvin, tør
lidt citronmelisse
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl rabarberne og skræl æblet.
Skær rabarberne i små stykker og æblet i både.
Varm smøret op på en pande og steg rabarberne og æblet derpå med 1 dl. rør-sukker og et lille nip kanel.
Lad frugtstykkerne stege til de er blevet bløde.
Pisk æggeblommerne med 1 spsk. sukker og kom hvidvinen i langsomt under piskning og pisk til det er luftigt.
Kom frugten i glas som tåler at komme i ovnen.
Hæld zabaione over og gratinér i ovnen ved 250° i et par minutter .
Pynt med citronmelisse.

Bemærkninger:

Der kan også bruges en bunsenpistol til gratineringen men husk at glas ikke kan lide ujævn varme (der opstår spenninger i glaset) så der skal man nok lægge desserten i en postelinskål eller lertøjsskål.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk