Lørdag 20. April 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Vandbakkelser med fyld


- til 40 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

75 g smør (saltet)
2 dl vand
125 g mel, hvede
1 knsp. salt
4 stk. æg
100 g ost,fløde,15%
1 stk. peberfrugt, rød
100 g rejesalat,købt
50 g rejer (dybfrost)
1 dilds, kvist, rå
3 skv. laks
2 stk. asparges, grøn
100 g hønsesalat,købt
2 spk. kapers
100 g leverpostej,købt
2 spk. cognac (alkohol, 32 g)
50 g danablue 50+
50 g smør (saltet)
10 stk. vindruer
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kom smøret og vandet i en gryde og bring det i kog.
Tilsæt melet på en gang under kraftig omrøring.
Rør til afbagningen slipper ske og gryde.
Tag gryden fra varmen. tilsæt salt.
Pisk et æg i af gangen under kraftig piskning.
Dejen skal være fast, at den bevarer faconen.
Sæt delen på bageplade med to skeer i valnødde store toppe. Ca.60 stk.
Bag vandbakkelserne på næstnederste rille i ovnen ved 200°C. i 20 minutter.
De må ikke falde sammen når de tages ud ellers skal de have mere tid.
Sættes på rist til afkøling.
Skær låget af.

De fyldes med lidt forskelligt fyld fx:
Flødeost rørt sammen med rødpeberfrugt som er finhakket.
Rejesalat, optøet rejer og dild.
Røget laks skåret i passende stykker, grønne asparges.
Hønsesalat,karse.
Leverpostej rørt med Cognac en stribe drueagurk.
Danablue rørt med smør og blå vindrue/valnød.

Bemærkninger:

det er da klart at hvis man er vegetar og ikke spiser fisk, ost, og æg ja så må man finde andre alternativer, jeg vil indsætte et par eksembler snarest.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk