Søndag 17. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Frugtsalat på tre måder
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk. appelsin, rå
2 stk. banan (150 g)
3 stk. æble
1 ds. ananas, konserves
1 ds. abrikoser, henkogte, dåse
150 g vindruer, blå
150 g vindruer, grønne
2 stk. figen, rå
50 g valnødder
dressing 1
2½ dl creme fraiche 38%
3 spk. appelsin, saft
1-2 spk. sukker
dressing 2
3 dl fløde, piske (38%)
150 g mayonnaise,
2 spk. sukker
1-2 spk. appelsin, saft
marinade,frugtsalat
2 dl appelsin, saft
2-3 spk. sukker
3 spk. Grand Marnier
lidt appelsin, skal, reven
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær skrallen af appelsinerne og filer bådene ud.
Skræl bananerne og snit dem i skiver.
Snit æblerne i tern.
Ananasen drænes og snittes i små bidder.
Abrikoserne skæres i både.
Druerne deles og sten fjernes.
Fignerne skæres i både.
Valnødderne hakkes groft.
Bland frugten sammen i en pæn skål.
Dressing 1:
Rør cremefraiche, appelsinsaft og sukker sammen.
Er det denne dressing der vælges så vend den i frugten.
Dressing 2:
Piskefløden piskes let og vendes i mayonnaisen sammen med sukker og appelsinsaft.
Er det denne dressing der vælges vend den da i frugten.
Marinaden:
appelsinsaft, revet skal, sukker, Grand Marnier røres sammen og hvis det er denne dressing der vælges kommes den over frugten.
Der kan selvfølgelig bruges andre frugter en her nævnt og der kan tilsættes hakket chokolade.


Bemærkninger:

Det er lidt op til dig, hvilken en dressing/marinade du vil bruge. Jeg bruger selv dem alle, med ser på hvilken retter der serveres. En lidt tung frokost indbyder til en let frugtsalat, meden en let frokost snildt kan bærer en lidt tunger dressing. Om man kan lide den ene eller den anden, er helt op til dig og dine smagsløg. Velbekommen og rigtig god fornøjelse.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk