Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Marinerede koteletter med kaperssovs
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 spk. sennep,brun
1 spk. engelsk sovs
1 fed hvidløg, rå
2 spk. olie, raps
2 spk. vand
4 stk. svinekød,kotelet
8 skv. bacon, rå, skiver
200 g løg
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl vand
1 stk. bouillon,svin
2 dl fløde 13%
3 spk. persille
4 tsk. kapers
1 spk. maizena mel
3 spk. vand
800 g kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rør marinaden af,sennep, engels sauce,fint hakket hvidløg, olie og vand.
Læg koteletterne deri i menst 1 time.
Kog kartoflerne og pil dem.
Steg bacon sprødt.
Tag koteletterne op og brun dem af på panden.
Kom resten af marinaden på panden sammen med fint hakket løg og lad det stege et øjeblik.
Tilsæt vand og bouillonterning og lad retten småsimre for svag varme i 15-20 minutter.
Kom kapers, fløde og evt lidt mere vand og lad det koge op jævn med maizenamel udrørt i koldt vand til en passende konsistens.
Drys fint hakket persille i.
Smag til med salt og peber.
Server kartofler til koteletterne og kaperssovs.

Bemærkninger:

Forslag til grønsager kogte gulerødder og små broccoli buketter.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk