Fredag 20. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Limemoussé med frugter
 Opskriften er vegetarisk!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk. pastuariserede æggeblommer,sukker
50 g flormelis (sukker)
1 stk. vanilie
6 stk. husblas/gelatine
2 stk. limefrugt
1/2 l fløde, piske (38%)
1 stk. mango,konserves
4 stk. kiwi
2 stk. appelsin, rå
200 g vindruer
4 stk. passionsfrugter
4 spk. flormelis (sukker)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Moussén: Pisk æggeblommerne og flormelis godt sammen.
Skrab vanilliekornene i æggemassen.
Læg husblassen i koldt vand.
Pres limefrugterne og kom saften i æggemassen.
Pisk fløden til let skum.
Smelt husblassen over vandbad.
Hæld den afsvalede husblas i æggemassen, medens der piskes godt.
Vend flødeskummet i.
Kom blandningen i en skyllet randform/buddinform
Dæk formen med folie ogsæt den i fryseren.
Frugtblandning: Del vindruerne (gerne blå) og fjern stenene.
Skær de andre frugter ud i tern.
Bland flormelisen i.
Tag moussén ud af frysseren og dyb formen i kogene vand, således at, moussén slipper.
Vend den ud på et fad med stor diametter og garnér desserten med frugterne og drys med limeskal strimler.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk