Lørdag 19. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Frossen lime-soufflé med hindbærsovs
 Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. æggeblomme
1-2 stk. limefrugt
125 g sukker
1 dl vand
1½ dl fløde, piske (38%)
3 spk. sukker
3 spk. vand
200 g hindbær,frost
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Soufflén:
Sæt en 2 cm. høj krave omkring 4 kokotter (brug bagepapir og tape).
Pisk æggeblommerne, fint revet limeskal til en tyk creme.
Tilsæt 4-5 spsk. limesaft lidt af gangen og pisk et par minutter mere.
Kog vand og sukker igennemen og pisk æggeblommerne i en tynd stråle.
Pisk til cremen er afkølet.
Pisk fløden til skum og vend den i limecremen.
Fordel cremen i de 4 skåle og stil dem koldt i fryseren i minst 3 timer.
HYindbærsovs:
Kog sukker og vand sammen til en lage og tilsæt hindbær.
Giv et hurtigt opkog og blend det jævnt.
Pres sovsen gennemen en sigte og lad den afkøle.
Tag kraverne af kokotterne og stil dem på 4 undertalerkner.
Server med hindbærsovs og pyntet med strimler af lime skal.

Bemærkninger:

Det lyder svært men det er faktisk ikke så svært.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk