Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Pasta med blåmuslinger
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g tomat,cherry
3 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
400 g spaghetti
1 kg blåmuslinger, friske
2 stk. løg,skalotte
4 fed hvidløg, rå
1 spk. flute,frisk, 4 pers.
2 spk. persille,bredbladet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Halver tomaterne og læg dem på en bageplade på bagepapir med skærefladen opad.
Sprøjt med olieforstøveren det der svare til 1 spsl olie over tomaterne.
Krydr med salt og peber.
Bag dem i ovnen ved 160° i 45 minutter.
Kog pastaen i rigligt vand tilsat salt.
Hæld vandet fraog lad dem afdryppe i en sigte.
Hæld dem tilbage i gryden.
Skrub muslingerne og kasser demsom er åbne og som ikke lukker når du slår dem mod vaskens kandt.
Pil og hak skalotteløgene og hvidløgene.
Varm olien op og kom dem i gryden sammen med muslingerne.
Læg låg på og skrug helt op for varmen.
Damp muslingerne i 5 minutter til de er helt faste.
Hæld muslingefonden over pastaen og varm den igennemen.
Server pastaen sammen med muslingerne og de ovnbagte tomater og bredbladet finthakket persille drysset over samt fluté.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk