Torsdag 24. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kyllinge-nuggets med sur-sød sovs fedtfattig
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g kyllingebryst,u/skind
1 stk. æg
2 dl mælk, skumme
2 dl rasp, brød
½ tsk. salt
lidt peber, sort
½ l olie, raps
1½ kg kartofler, alm.
lidt salt
1 tsk. timian
4 spk. tomatketchup
3 tsk. eddike,hvid,balsamico
2 tsk. vand
2 tsk. farin
1 fed hvidløg, knust
20 g ingefær
400 g salat,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Prommes frites:
Tænd ovnen på 225°.
Skrup kartoflerne fri for jord og skær dem i både og kom dem på bageplabe med bagepapir.
Drys med timian og sæt dem i ovnen.
Bagetid ca, 30 minutter drys med salt når de er gyldne og sprøde.
Kyllinge-nuggets:
Skærhver file i 8 stykker.
Pisk æg og mælk i en skål.
Vend alle stykkerne heri grundigt på en gang.
Kom rasp, salt og peber i en plastpose.
Varm olien op i en gryde pas på der ikke er børn i nærheden og ikke noget vand.
Tag 5-6 stykker kylling og kom dem i posen og ryst dem godt.
Steg dem i olien ved høj varme 180° i 4-5 minutter.
Tag dem op med en hulske og læg dem på køkkenrulle papir for at suge overskydene olie fra.
Når kyllingen er kogt færdig sæt da gryden så lang inde på komfuret med låg på til det er koldt.
Kom det overskydene olie i en mælkekaton og smid det ud.
Sur-sød sovs:
Rør ketchup, hvidvineddike, vand, farin, knust hvidløg og revet ingefær i en skål og nu er der dejlig dip til nuggetsne og prommes frites.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk