Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Mørbrad med gramolata


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

6-800 g svine,mørbrad
lidt salt
lidt peber, sort
2 spk. smør (saltet)
2½ dl vand
1 stk. bouillon, klar, tør
3 stk. gulerødder
4 stk. blegselleri,stilke
1 bdt. forårsløg
1 bk. persille
2 fed hvidløg, rå
1 stk. citron, skal (revet)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl og gnup jord af de små kartofler.
Skræl gulerødderne og del dem til mindre stykker.
Del bladsellerierne.
Skær roden af forårs løgen og lidt af toppen.
Sæt vand over og kom salt i.
Sæt kartoflerne over førs og lad dem koge i 7 minutter.
Kog gulerødderne lidt 5 minutter og tilsæt forårs løg og tilsidst selleristænglerne.
Hold grønsagerne varme til serveringen.
Befri mørbraden for sener og skær den i 1½ cm. tykke skiver.
Tryk dem flade ogkrydr dem med salt og pever.
Brun dem af i smør på begge sidder på varm pande.
Dæmp varmen og lad dem stege færdig ca. 5 minutter.
Tag dem af og hold dem varme.
Hak persillen, hvidløg og revet citronskal og bland det sammen.
Svits det i smøret et par minutter på panden drys med lidt salt og peber.
Læg det på mørbradbøfferne.
Kog panden af med vand tilsat bouillonterningen.
Jævn det til en sauce med maizenaudrørt i koldt vand.
Server grønsagerne, små kartofler, mørbraden samt saucen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk