Lørdag 19. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Italiensk trifli
 Opskriften er vegetarisk!

- til 8 pers.

Du skal bruge:

2 stk. lagkagebund/3stk.
1/2 l fløde 13%
3 stk. pastuariserede æggeblommer,sukker
50 g sukker
1 stk. citron, skal (revet)
4 stk. husblas/gelatine
1 1/2 dl fløde, piske (38%)
75 g mandler, hakket
1/2 dl rom 33,4g alkohol
3 spk. Kirsch,likør
1 dl fløde, piske (38%)
1 spk. appelsin, skal, reven
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Cremen:Bring fløden (13%) i kog. Pisk æggeblommer og sukker sammen og den reve citronskal i.
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Hæld den koghede
fløde langsomt i æggemassen medens der piskes kraftigt.
Hæld det tilbage i gryden og bring der til næsten kogepunktet igen meden der piskes kraftigt.
Tag gryden fra varmen og smelt de knuet husblads heri.
Stilles til afkøling.
Pisk fløden (38%) stiv tag 6 spsk fra til pynt.
Vend de smudtede og hakkede mandler i resten af skummet.
Vend det i cremen når den er halvstiv.
Læg en kagebund i en ring fra en springform, anbragt på et lagkagefad.
Stænk med lidt rom og læg et lag creme og derpå en bund, gentag til
sidste bund som stænkes med Marsalavin eller Kirsebærlikør.
Fjern springformskanten efter 1-2 timer.
Pyntes med flødeskumet og revet appelsinskal.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk