Lørdag 19. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Charlotte Rouge
 Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 stk. hindbærroulade,købt
3 stk. æg
1 stk. citron, saft
1 stk. citron, skal (revet)
6 stk. husblas/gelatine
1/2 l fløde, piske (38%)
250 g hindbær,frost
100 g sukker
125 g hindbær,frisk
50 g nougat
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær rouladen ud i 22 pæne skiver, beklæd en rund form eller
skål hermed-de 8 skiver danner bund, resten sættes hele vejen
rundt op langs kandten.
Creme:Del æggen, pisk æggeblommerne og sukker luftigt og pisk
citronsaft og skal i.
Læg husblasen i koldt vand i 5 minutter.
Smelt dem over vandbad.
Pisk hviderne stive og fløden.
Hæld husblasen i en tynd stråle medes der piskes i æggemassen.
Vend piskeskummet i og derefter hviderne.
Kom blandningen op i skålen oven på roulladen.
Sæt desserten i køleskab minst 4 timer før den serveres.
Vendes ud på et fladt fad.
Hindbærpuré:Optø hindbærrene og rør dem sammen med sukkeret til en
jævn puré.
De kan køre den gennem ent dørslag/si om de gerne vil være
fri for stenene.
Server den til desserten i en lille glasskål, som kan pyntes med friske hindbær
og nougat spåner som frembringes med en ostehøvl.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk