Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Medaljoner med ratatouille
 Opskriften er ekstra billig!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk.
1 tsk. provencekrydderi
2 tsk. olie, raps
1 stk. peberfrugt, gul
1 stk. peberfrugt, rød
1 stk. squash, grøn
1 stk. aubergine
200 g løg
250 stk. tomat (cherry)
2 fed hvidløg, rå
1-2 stk. lauerbærblad
lidt basilikum,frisk
lidt salt
lidt peber, sort
300 g kartofler, samsø
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at skyl kartoflerne og sæt dem over at koge i vand tilsat salt.
Skyl alle grønsagerne i koldt vand.
Skær peberfrugterne i strimler, squasen i skiverpå ½ cm. tykkelse, og auberginen delet i 3 stykker og strimles i 1x1 cm. tomaterne deles.
Knus lauerbærbladene og hvidløg ligeså samt salt og peber og bland det i grønsagerne.
Læg dem i et lag i bradepanden med bagepapir og sæt dem i ovnen ved 225° i 30 minutter.
Vend grønsagerne undervejs af og til.
Vend frisk hakket basillikum i grønsagerne når de er færdig.
Krydr kødet med provencekrydderi.
Varm panden op med olien og brun dem på hver side.
Dæmp varmen og lad dem stege færdig i 2-3 minutter på hver side.
Tag kødet af panden og server med tatatouille og kogte kartofler.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk