Fredag 16. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skyl kartoflerne og sæt dem over at koge i vand tilsat salt. Skyl alle grønsagerne i koldt vand. Skær peberfrugterne i strimler, squasen i skiverpå ½ cm. tykkelse, og auberginen delet i 3 stykker og strimles i 1x1 cm. tomaterne deles. Knus lauerbærbladene og hvidløg ligeså samt salt og peber og bland det i grønsagerne. Læg dem i et lag i bradepanden med bagepapir og sæt dem i ovnen ved 225° i 30 minutter. Vend grønsagerne undervejs af og til. Vend frisk hakket basillikum i grønsagerne når de er færdig. Krydr kødet med provencekrydderi. Varm panden op med olien og brun dem på hver side. Dæmp varmen og lad dem stege færdig i 2-3 minutter på hver side. Tag kødet af panden og server med tatatouille og kogte kartofler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |