Fredag 18. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Andebryst med pærechutney


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

150 g løg
2 stk. tomat (rå)
½ dl rosiner
2 spk. appelsin, skal, reven
100 g sukker
1 spk. ingefær
1½ dl eddike,rød,balsamico
lidt kanel,stødt
2-3 stk. pærer, rå
1 kg kartofler, samsø
2 stk. and, fersk, m skind, hel
1-2 dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
1 spk. maizena mel
2 spk. vand
lidt kulør
lidt salt
lidt peber, sort
2 spk. smør (saltet)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Begynd med tilbehøret.
Vask og sæt kartofler over.
Pil og hak løg.
Skold og flå tomater og fjern evt. kernerne.
Kom løg, tomater, rosiner, revet appelsin, sukker, revet ingefær, kanel og eddike.
Lad bladningen koge ca. 25 minutter.
Skær pærer, del dem, fjern blomst, stilk og kernehus og skær pærerne i tynde både.
Lad dem koge møre i blandingen 4-5 minutter.
Andebrysterne:
Snit fedtsiden på brysterne.
Brun dem i smør og med skindsiden nedad og derefter på kødsiden.
Læg dem i ovnfast fad og kom vand og bouillonterning ved.
Sættes i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.
Lad brysterne trække i 15 minutter.
Kog skyen op og jævn den af med maizenamel ud rørt i koldt vand.
Skær brysterne ud i skrå tynde skiver.
Server anden med kartofler, pærechutney og skysovs.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk