Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pil og hak løg fint. Skræl kartoflerne og snit dem i tern. Skær porren i skiver.Snit purløg fint. Kom løg, kartofler porre og majs i en gryder tilsæt 1 l. vand og fiskebuollionterningerne. Giv det et opkog på 10 minutter. Skær røget hellefisk i mindre tern. Kom fisken og piskefløden i og giv det et opkog på 5 minutter. Smag til med salt og peber og pynt med purløg lige inden servering. Giv brød til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |