Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Boller i karry
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g svin, hakket (10-12%)
2 tsk. salt
1 tsk. peber, sort
1 stk. æg
200 g løg
1 dl mel, hvede
1½ dl mælk 0,5%
2 spk. olie, raps
10 g ingefær
3 tsk. karry, mild
1 ds. tomat, hakket, konserves
1 ds. kokosmælk, konserves (stor)
lidt salt
lidt peber, sort
3 dl ris (basmati)
6 dl vand
lidt salt

Glasur el.lign.:

50 g peanuts, hel
50 g rosiner
50 g kokosmel
1 ds. ananas, konserves
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte ris over i vand tilsat lidt salt.
Sæt dem i mikroovnen i 15 minutter.
Rør kødet med 2 tsk. salt, 1 tsk. peber, 1 revet løg, mel, æg og mælk.
Sæt farsen i køleskabet.
Hak det andet løg og riv ingefær, svits det i en gryde med olie og karry.
Tilsæt de hakket tomater og kokosmælken.
Lad sovsen simre i 5-10 minutter.
form farsen til kødboller med en ske og læg dem i sovsen. Lad retten simre ved svag varme under låg i ca. 12 minutter.
Smag til med salt og peber og evt lidt sukker.
Server med ris og små skåle med rosiner, peanuts, kokosmel og ananas skåret i små stykker.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk