Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Mexicanerbøf


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. tomat (rå)
1 stk. peberfrugt, grøn
300 g løg
6 stk. agurk, drue, syltet
4 x 200 g bøffer af oksefilet eller tykstegfilet
3 spk. olie, raps
3 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
2½ dl fløde, piske (38%)
3 spk. creme fraiche 38%
lidt eddike,rød,balsamico
1 kg kartofler, alm.
3 spk. olie, raps
lidt timian
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(1) Rating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Begynd med at skær kartoflerne i både og vewnd den med 3 spsk. olie og timian og sæt dem i ovnen ved 225° i 30-40 minutter og krydr med salt inden serveringen.
Lav en grøn salat efter eget ønske samt en olie/eddike dressing.
Skold tomaterne og flå og skær dem i båse.
Skær peberfrugten i tern.
Pil løgene og hak dem.
Skær de syltede agurker i tern.
Brun bøfferne i smør-olie.
Krydr dem med salt og peber.
Lad bøfferne stege i 3 minutter på hver side.
Hold dem varme.
Steg løg gyldne og bløde i fedtstoffet.
Tilsæt tomater, peberfrugt og agurkerne og lad dem stege med et par minutter.
Hæld piskefløde og creme fraiche samt rødvinseddike på panden.
Lad det koge ind et par minutter.
Krydr med salt og peber.
Læg bøfferne i et fad med kandt og hæld tilbehøret over/ved.
Giv de råstegte kartoffelbåde til og evt en grøn salat efter eget ønske.

Bemærkninger:

Hvis du høre til de menesker som skal passe på vægten eller ønsker at tabe dig så start med salaten der er meget at tykke og 150-200 g fylder meget og man bliver mæt af at tykke.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk