Torsdag 17. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Hanesuppe med forårsgrønt
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 stk. haneskrog + vingespidser
2½ l vand
1 tsk. salt
½ tsk. peber,sort hele korn
3 stk. lauerbærblad
2 stk. gulerødder
2 stk. blegselleri,stilke
250 g rosenkål,frisk
250 g spinat,frisk
25 g smør (saltet)
250 g ærter (dybfrost)
4 skv. brød alm eller specelt efter eget ønske
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Læg haneskroget og vingespidser i en gryde med koldt vand og varm det langsomt op og fjern skum.
Tilsæt salt og skum af igen.
Tilsæt krydderier og de skrællede gulerødder og bladselleri.
Skær roden af rosenkålene og fjern de yderste blde.
Vask dem og snit dem fint.
Pluk de grove stilke fra spinaten og skyld dem i flere gange skyllevand.
Slyng vandet fra og snit i tynde strimler.
Tag skroget op og si suppen skum den for fedt når den har stået lidt..
Pluk kødet fra skroget og kaser resten.
Svits de snittede rosenkål i smør og tilsæt suppen og giv et opkog.
Tilsæt spinat og ærter samt det afplukket kød.
Lad det hele simre i 3-5 minutter og smag til med salt og peber.
Serveres med brød efter eget ønske.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk