Lørdag 16. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Hanelår med salvie og madeira
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. hanelår
1 tsk. salvie
lidt salt
lidt peber, sort
15 g smør (saltet)
2 stk. løg,skalotte
1 fed hvidløg, rå
1 dl madeira (alkohol, 18 g)
2½ dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
lidt maizena mel
250 g rosenkål,frisk
250 g gulerødder
600 g kartofler, samsø
lidt olie, solsikke
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180°.
Skyl og skær kartoflerne i både og vend dem i olie og sæt dem i ovnen i et fad i ca 45 minutter.
Løsn skindet på lårene og læg salvie mellem kød og skind.
Drys kødet med salt og peber og brun det på pande med smør.
Læg det over i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ca. 25 minutter.
Skær roden af rosenkålene og fjern de yderste blade.
Skræl og del gulerødderne.
Sæt dem over at koge i 10 minutter og tilsæt så rosenkålen.
Slå vandet fra og hold dem varme til serveringen.
Svits fint snittede skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt madeira og lidt salvie.
Kog det igennemen og tilsæt vand og boullionterning.
Lad det simre i 10 minutter.
Jævn det af med maizenamel udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med salt og peber.
Server hanelår med sauce, ovnstegte kartofler, gulerødder og rosenkål samt brød efter eget ønske.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk