Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Marineret hanebryst med wokgrønsager.
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk. hanebryst/er
2 fed hvidløg, rå
2 tsk. ingefær
1½ dl sojasauce
1 dl honning
½ dl sherry,hedvin
½ dl citron, saft
200 g champignon
200 g gulerødder
200 g broccoli
1 spk. olie, solsikke
3 dl ris (basmati)
6 dl vand
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Marinade:
Pil og pres hvidløg i en skål.
Tilsæt revet ingefær, honning, soja, sherry og citronsaft.
Læg brysterne deri og træk madfilm over.
Sættes koldt i minst 2 timer i køleskab.
Skyl skræl og snit grønsagerne i passende størrelse.
Sæt risene over at koge så de er færdig samtidig med resten.
Tag kødet op af marinaden og brun det på grill-pande eller en meget hed pande.
Skru ned for varmen og steg dem færdig ca. 7-10 minutter på hver side eller 15 minutter i ovnen ved 200°.
Dryp lidt marinade over kødet under stegningen.
Varm woken op og steg grønsagerne i lidt olie og hæld resten af marinaden over.
Lad det simre i 5 minutter.
Skær kødet i skiver og server med dampende ris og de stegte grønsager.

Bemærkninger:

De friske grønsager kan da erstattes med frosne om det er det man har.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk