Mandag 20. November 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Grønsagstærte med skinke
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

150 g mel, hvede
½ tsk. salt
100 g smør (saltet)
½ dl kvark
2 stk. porre
125 g broccoli
2 stk. blegselleri,stilke
200 g gulerødder
150 g skinke,strimlet
75 g ost, feta, tern
3 stk. æg
1½ dl fløde 13%
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tærtedej:
Bland mel og salt. tilsæt smør samt kvark og saml dejen.
Pensel en tærteform med smør og tryk dejen ud heri.
Sæt formen i ovnen i 10 minutter ved 200°.
Smit porrerne i skiver.
Broccolien i små buketter.
Bladsellerierne i tynde skiver.
Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
Kom grønsagerne i en gryde med let saltet vand og giv det et let opkog i 5 minutter.
Slå vandet fra og fordel grønsagerne over tærtebunden.
Kom skinkestrimlerne og feta på.
Pisk æg og fløde samt salt og peber og hæld det over fyldet og sæt tærten tilbage i ovnen i 30 minutter eller til æggemassen er stivnet.
Server tærten med fluté til.

Bemærkninger:

Hvis der serveres en god grøn salat og fluté der til 8 personer. Gem evt. kogevandet, så er der en god start, til en fedtfattig sovs - til deller fx.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Mormor Winnies Nougath...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk