Fredag 20. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Grønsags-sukiyaki med lammeschnitzler


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 bdt. forårsløg
250 g selleri
1 stk. persillerod
1 stk. squash, grøn
200 g gulerødder
1 stk. peberfrugt, rød
3 spk. olie, raps
2 spk. eddike,hvid,balsamico
3 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
1 stk. lauerbærblad
1 tsk. timian
4 stk. lammeschnitzler
lidt salt
lidt peber, sort
1 bdt. persille
2 tsk. citron, skal (revet)
2 fed hvidløg, rå
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at ordne grønsagerne.
Forårsløg snittes på skrå i 1 cm, stykker.
Sellerien skrælles og skæres i smalle stave.
Persilleroden skrælles og skæres i smalde stave.
Squasen i smalle satve.
Peberfrugten flækes kerner fjernes og hvidelameller ligeså og peberfrugten skæres i tynde strimler.
Skræl gulerodderne og snit dem i smalle strimler.
Pil hvidløgene og pres dem.
Sæt en wok eller dyb stegepande over med olien.
Komalle grønsagerne på og lad dem snurre i 5-7 minutter.
Rydstes jævnligt men ikke røre.
Hæld eddiken ved og vand samt boullionterningen.
Krydr med salt og peber.
Læg låg på og lad det småsnurre medens kødet tilberedes.
Steg kødet 2 minutter på hver side og krydr med salt og peber.
Hak persille og rør timianen samt hvidløg sammen og smør det ud over kødet.
Server grønsagerne og kødet sammen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk