Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Sveskefyldte Andebryster


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g and, bryst, rå
lidt salt
spk. peber, sort
50 g svesker
2 spk. bouillon,vildt
5 dl appelsin, saft
2 spk. kartoffelmel
1 spk. vand
3 dl ris (basmati)
6 dl vand
100 g rødkål,rå
100 g gulerødder,revet
100 g ananas, konserves
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt risen over at koge efter anvisningen.
Skær enkniv ind mellem skind og kød på andebrystst og lav en lomme.
Fyld lommen med 3-4 svisker og lidt timian.
Kødet drysses med lidt salt og peber og steges i olien på en pande.
Skindsiden først dernest kødsiden.
Kødet steges vider ved jævn varme i ca. 20 minutter eller sættes i
ovnen i 40 minutter med lidt vand ved.
Rødkålen reves/snittes meget fint.
Gulerødderne skrales og rives.
Ananasen skæres i stykker.
Alle grønsagerne blandes og lidt af saften hældes over.
Skyen fra anden, bouillon og appelsinsaft kommes i en gryde, koges op.
Smages til med salt og peber.
Kartofelmelet og vand røres sammen.
Saucen tages fra varmen og jævnes.
Den må ikke koge efter jævningen da den bliver lang.
Kødet skæres i skiver, lægges i det ovnfaste fad, saucen kommes ved.
Ris og råkostsalaten serveres til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk