Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Laksemousse
 Opskriften er særlig sund!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

6 stk. husblas/gelatine
300 g laks
2 dl kogelage
1 dl fløde, piske (38%)
1 dl hvidvin, medium
lidt salt
lidt peber, sort
lidt citron, saft
150 g laks,røget,strimler
2 dl creme fraiche 38%
4 spk. maryonnaise
1 bdt. dild
1 bdt. purløg
lidt salt
lidt peber, sort
lidt citron, saft
6 stk. salatblad
1 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Udblød husblas i koldt vand.
Kom laksen i en gryde med 2½ dl. vand og giv det et opkog.
Køl af og kom laksen i foodprocessoren og blend det.
Kom den kolde suppe i og kom piskefløde og hvidvin på også.
Krydr med salt og peber og smag til med citronsaft..
Smelt den knuet husblas i mikro-ovn.
Tilsæt husblasen i en tynd stråle under omrøring.
Fordel moussen i 6 portionsforme.
Sættes koldt i et par timer.
Ved anretning lægges moussen på tallerken med salatblad og strimler af røger laks.
En dressing af mayonnaise og creme fraich samt fint hakket dild og fint snittet purløg smagt til med salt, peber og citronsaft serveres til.
Husk brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk