Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Fyldt kalkunbryst
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g kalkun, bryst
75 g ost,frisk,kryderurt 3%
1 bdt. persille
1 bdt. dild
lidt salt
lidt peber, sort
2 spk. smør (saltet)
600 g kartofler, alm.
1 tsk. timian
2 spk. olie, raps
400 g gulerødder
2 stk. æble
50 g rosiner
1 stk. citron, saft
25 g sukker
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at skrup kartoflerne og skæt dem i både.
Gnid olie over dem og drys timian på og sæt dem i ovnen i et fad.
Skær en lomme i brystet på langs af det og smør flødeosten ind i lommen.
Hak persille og dild fint og kom det i lommen.
Vikel en kødsnor om og brun brystet på en pande på alle sider.
Læg brystet i et ovnfast fadog sæt det i ovne i 30 minutter ved 200°.
Skræl gulerodderne og riv dem fint.
Kom rosiner i og pres saften af 1 citron over samt drys sukker på.
Skær æblerne ud og fjern kernehus og skær dem i tern og vend dem i råkosten.
Server bagte katoffelbåde råkost og kalkunbrystet i skiver.

Bemærkninger:

Hvis man nu ikke kan finde et bryst på 500 g. så lav et der et større og der vil være dejligt pålæg til madkasse eller burgerbolle næste dag.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk