Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Værtindens farsfad med kartofler
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

8 stk. kartofler, bage
150 g løg
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl mælk 0,5%
400 g okse, hakket (10-12%)
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. æg
1 spk. kartoffelmel
1 ds. tomat, flået, konserves
8 skv. bacon, rå, skiver
8 skv. ost 30+
250 g ærter (dybfrost)
250 g majs, frost
100 g peberfrugt, rød
2 stk. flute,frisk, 4 pers.
300 g salat,blandet
3 spk. olie/eddike,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kartoflerne skralles, skæres i skiver.
Løg pilles og hakkes, blandes med kartoflerne sammen med salt og
peber, lægges i et ovnfast fad, mælk hældes over sættes i ovnen.
Bages ved 200C. i 20 minutter.
Imens blandes kødet med salt, peber, æg og væden fra de flåede tomater ca. 2 dl. ellers spæd med vand.
Kartoflernefadet tages ud, former 8 kødboller af farsen som lægges på
kartoflerne, plaser en skive bacon øverst, sæt fadet tilbage i ovnen
i 40 minutter.
Fadet tages ud igen og detr kommes en skive ostoven på kødet.
Ærter, majs og rød peberfrugt skået i tern blandes og kommes på fade
i midten af fadet, sættes tilbage i ovnen i yderlig 15 minutter.
Flutet sættes i ovnen samtidigt så det er færdigt sammen med retten.
Serveres direkte fra fadet sammem med flute skåret i stykker.
Server evt. en grøn salat til med en olie/eddike dressing.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk