Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Lammekødsovsedpersille-kartoffelmos
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

250 g lammekød,hakket,magert
250 g okse, hakket (8-10%)
2 spk. olie, raps
200 g løg
3 fed hvidløg, knust
1 stk. fennikeel
1 ds. tomat, hakket, konserves
1 tsk. timian
1 kg kartofler, alm.
100 g persille
50 g smør (saltet)
2 dl mælk, let
½ tsk. salt
1 knsp. muskatnød,revet
500 g ærter (dybfrost)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at skrælle kartofflerne og skær dem i mindre stykker og sæt dem over at koge i en gryde.
Lad dem koge i 20 minutter eller til de er møre.
Brun kødet i olien i en tykbundet gryde.
Pil og hak løgene og kom dem i gryden.
Steg dem klare.
Knus hvidløgene, snit fennilel i små tern, kom tomaterne i gryden sammen med de nævnde grønsager samt salt og peber.
Lad det småsimre i 20 minutter.
Dræn kartoflerne for kogevand kom det over ærterne så de kan blive varme.
Tilsæt varm mælk med smeltet smør samt lidt salt og revet muskatnød og pisk det til en god mos.
Hak persillen fint og vend den i mosen.
Server mos og kødsovs samt ærter.

Bemærkninger:

Hvis der er en rest kødsovs tilovers så brug den til Bagte tomater med kødsovs. Se opskriften.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk