Tirsdag 11. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Svinehjerter med æblefyld
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. hjerte (svin)
2 stk. æble
1 tsk. merian
1 spk. olie, raps
4 dl vand
1 stk. bouillon,svin
2 tsk. maizena mel
2 spk. vand
lidt salt
lidt peber, sort
200 g hvidkål
50 g løg, røde
2 stk. blegselleri,stilke
200 g gulerødder
1½ dl crème fraîche 9%
1 tsk. senneup,sød,fransk
1 spk. citron, saft
3 spk. persille
1 kg kartofler, alm.
2 dl mælk, let
50 g smør (saltet)
lidt salt
lidt muskatnød,revet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl hjerterne og fjern evt, blod.
Krydr med salt og peber.
Skær æblerne i tern og blan merian i og kom dem i hjerterne.
Luk med kødnåle eller tråd.
Brun hjerterne i olien i en gryde godt.
Tilsæt vand og boullionterneig og lad det småsimrre i 1 time under låg.
Skræl kartoflern og skær dem i tern og kog dem møre ca. 20 minutter.
Dræn kartoflerne for kogevand.
Varm mælk og smelt smøret deri og pisk det i de drænet kartofler.
Krydr med salt og revet muskatnød.
Snit hvidkålen meget meget fint og riv gulerodderne samt snit bladsellerstænglerne fint.
Rør en dressing af cremefraichen, sennep og citronsaft og smag til med salt og peber og hæld den over grønsagerne.
Tag hjerterne op af kogelagen og jævn sovsen med marizenamel udrørt i koldt vand og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker og kom kulør på.
Server hjerterne i dybt fad skåret i skiver og med sovsen hældt over samt mos drysset med fint hakket persille og marineret råkost.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk