Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Muldvarpeskud
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

400 g svesker
4 dl æblemost
50 g sukker
20 stk. mandler,hele
3 stk. husblas/gelatine
3 dl fløde 13%
1 stk. vanille,stang
3 stk. æggeblomme
3 spk. sukker
½ l fløde, piske (38%)
50 g chokolade,mørk/70%
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Bring sveskerne i kog i æblemosten samt sukker for svag varme i 5-6 minutter.
Lad dem afkøle i lagen.
Tag mandlerne og skold dem i kogene vand og smudt dem.
Kom en mandel i hver sveske.
Udblød husblasen i koldt vand.
Bring fløde 13% i kog med flækket vaniliestang.
Pisk æggeblommer godt med sukker.
Pisk den kogene fløde i æggemassen under piskning.
Kom massen tilbage i gryden og varm den til den bliver tyk må dog ikke koge.
Tag gryden fra varmen og kom de knuet husblas i og pisk godt så de ikke klumper.
Kom cremen i en skål og afkøl.
Pisk piskefløden og kom det halve i cremen.
Kom sveskerne i etfad med kandt.
Kom cremen over sveskerne og kom resten af skummet øverst.
Rivet chokolade ovenpå.

Bemærkninger:

Kogelagen er god at gemme til smagsforstærker i brun frikadellesovs, hjerter i flødesovs , ribbensteg, andesteg, eller med danskvand i som saftevand med brus og sveskesmag.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk