Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Pasta i dild-og chilisovs
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

50 g løg
2 fed hvidløg, rå
275 g broccoli
125 g squash, grøn
1 stk. peberfrugt, rød
125 g gulerod
1 stk. chili,frisk
1 spk. olie, raps
1 bdt. dild
1 ds. tomat, hakket, konserves
2½ dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
1½ spk. mel, hvede
1½ dl mælk, let
3oo g pasta, penne
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte en gryde over med let saltet vand til at koge pastaen i.
Gør grønsagerne i stand.
Pil løg og hak det.
Pil og hak hvidløg.
Skyl og del broccolien i mindre buketter.
Skyl squasen og skær den i små tern.
Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
Flæk peberfrugten og chilien og fjern kerner og hvide lameller og snit dem meget fin i strimler.
Hak dilden fint.
Blend tomaterne.
Ryst en jævning af hvedemel og mælk.
Start med at sætte pastaen over at koge efter embalagsen.
Sæt en gryde over og kom olien i.
Svits løg og hvidløg.
Tilsæt broccoli, squas, gulerødder, peberfrugt, chili og tomater samt vand og boullion.
lad retten småkoge i 12-15 minutter og jævn så retten af.
Lad den småkoge i 5 minutter og smag så til med salt og peber.
Vend dilden i.
Slå vandet af pastaen og vend den i grønsagerne.
Server straks og gerne med lidt brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk