Fredag 16. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Champignon renses, skæres i skiver, ristes på pande i smør, skal være godt ristede, hakkes og stilles til afkøling. Løg pilles og hakkes.Persillen skylles grundig og hakkes. Leveren tøs op og skæres i småstykker, blandes med kødet, løg og champignon. Farsen røres med salt, peber, hvidløg persille, timian mel, fløde og cognac. Farsen kommes i en velsmurt form 1½l. dækkes med folie og bages ved 200°C. i 1 time. Afkøles i formen og stilles i køleskab til brug. Dyppes i kogene vand et øjeblik for at løse patéen fra formen. Skæres i pæne skiver anrettes på et fad og serveres med en grøn salat vendt i flødedressing en times tid før serveringen. Varm flute kold øl serveres til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |