Torsdag 22. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Skt. Hans Aften (23/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Festpaté


- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g kalv/flæsk (10-12%)
200 g lever,kylling,frost
100 g løg
200 g champignon
2 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
1 fed hvidløg, knust
1 tsk. timian
1 bdt. persille
1 1/2 spk. mel, hvede
2 dl fløde, piske (38%)
2 spk. cognac (alkohol, 32 g)
200 g agurk, drue, syltet
800 g salat,blandet
2 dl fløde 13%
1 spk. sukker
1 spk. citron, saft
1 spk. kroianter,knust
16 stk. flute,frost,kuvert
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Champignon renses, skæres i skiver, ristes på pande i smør, skal være
godt ristede, hakkes og stilles til afkøling.
Løg pilles og hakkes.Persillen skylles grundig og hakkes.
Leveren tøs op og skæres i småstykker, blandes med kødet, løg og
champignon.
Farsen røres med salt, peber, hvidløg persille, timian mel, fløde og
cognac.
Farsen kommes i en velsmurt form 1½l. dækkes med folie og bages ved
200°C. i 1 time.
Afkøles i formen og stilles i køleskab til brug.
Dyppes i kogene vand et øjeblik for at løse patéen fra formen.
Skæres i pæne skiver anrettes på et fad og serveres med en grøn salat
vendt i flødedressing en times tid før serveringen.
Varm flute kold øl serveres til.



Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk