Torsdag 27. Juli 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Pita kebab
 Opskriften er særlig sund!

- til 10 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g oksekød, strimler
½ dl olie, oliven
2 dl rødvin
2 fed hvidløg, knust
1 tsk. oregano
½ tsk. spidskommen
lidt chili,frisk
lidt peber, sort
lidt salt
1 stk. aubergine
200 g løg
6 stk. tomat, bøf
10 stk. pitabrød, groft
500 g salat,blandet
5 dl creme fraiche 18%
1 bdt. purløg
1 fed hvidløg, knust
lidt salt
lidt peber, hvid
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
6 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Marinaden:
Olivenolie, rødvin, 2 knuste hvidløg. oregano, spidskommen, lidt chili, peber og salt røres sammen og kødet lægges heri i mindst 2 timer.
Skær kødet i mindre stykker og steg det mørt på en pande.
Skær auberginen i små tern og steg den med.
Pil og hak løgene og steg dem med.
Hak tomaterne og rist dem med et øjeblik.
Smag til med salt og peber.
Varm pitabrødene op i en ovn efter anvisning på pakken.
Snit salaten meget fint.
Rør dressingen sammen af creme fraiche, knust hvidløg og fint snittede purløg samt lidt salt og peber.
Fyld henholdvist salat og kød bladning i brødene og slut af med dressing.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk