Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Oksesteg med melon og bulgursalat


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2-3 stk. okse-steake
1 spk. olie, raps
1 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. melon,honning
1 stk. melon, kantalup
1 stk. appelsin, rå
2 spk. honning
1 stk. citron, rå
lidt salt
lidt peber, sort
3 dl bulgur
4 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
1 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl persille,bredbladet
½ dl mynte,frisk
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Varm fedtstoffet op på en pande.
Dup kødet tørt og steg det ved god varme i 2-3 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Tag kødet af varmen og lad det hvile i minst 1-2 minutter inden det skæres i tynde strimler.
Halver melonerne rens den for skræl og kernen og skær den i tern.
Rør appelsinsaft, honning, citronsaft og citronskal sammen.
Smag til med salt og peber og vend kødstrimlerne i blandningen.
Bulgursalat:
Lav en boullion af vand og boullionterning.
Hæld kogende boullion over bulguren.
Lad den trække i 10 minutter.
Løsn derefter grynene med en gaffel.
Smag til med salt og peber.
Hak persillen og vend den i bulguren til sidst.
Server salaten til melon-steak blandningen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk