Tirsdag 10. December 2019 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Løget pilles og hakkes og steges gyldne på panden i 1 spsk. smør, stilles til afkøling. Persillen skylles og hakkes gemmes til anretningen. Kartofler skralles og sættes over i vand, med lidt salt koges ca. 20 minutter. De kogte kartofler moses og kommes i kødet. Løget tilsættes sammen med salt, peber, allehånde og vand. Røres sammen med en ske. Med fugtige hænder formes farsen til blomme store boller. Steges i smør ryst panden de skal steges på alle sider og så de forblir runde ca. 3-4 minutter. Sauce:Kog panden af med bouillonen og tilsæt fløderne. Koges godt igennemen og tilsæt kulør så det lige få lidt farve. Smag til med salt,peber og tyttebær syltetøj. Tomaterne skæres i tynde skiver anrettes på fadet. Kødbollerne kommes ved. Saucen kommes i saucekande, kartoflerne i skål, drys persille over. Server tyttebær syltetøj til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |