Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Farsbrød med grønsager
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 fed hvidløg, rå
200 g løg
2 spk. olie, raps
4 stk. blegselleri,stilke
400 g gulerødder
2 tsk. oregano
500 g kalv/flæsk (10-12%)
2 stk. æg
6 spk. rasp, brød
4 spk. tomatketchup
lidt salt
lidt peber, sort
400 g pasta,bånd
1 ds. tomat, hakket, konserves
100 g løg
1 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
2 spk. maizena mel
4 spk. vand
lidt salt
lidt peber, sort
lidt sukker
2-3 spk. tomatketchup
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sautér fint hakket løg og hvidløg i en gryde med lidtolie.
Tilsæt finthakket bladselleri, revet gulerod, oregano, salt og peber og lad det simre i 5 minutter.
Bred det ud på en tallerken så det kan blive koldt.
Rør kødet med lidt salt og peber.
Tilsæt æg og rasp samt ketchup.
Kom de afkølede grønsager i farsen.
Smør et ovnfast fad og form farsen til et brød.
Sæt fadet i ovnen ved 180° i 35 minutter.
Smør farsbrødet med ketchup undervejs et par gange.
Kom fint hakket løg i en gryde med lidt olie og rist dem klare.
Tilsæt de flået tomater og kog dem igennemen.
Blend med en stavblender/foodprocessor tomaterne og tilsæt vand og bouillonterning og kog det op.
Rør maizena mel med koldt vand og jævn af.
Smag til med salt, peber og sukker.
Server ris, tomatsovs og farsbrød i skiver.
Kog pastaen i riglig vand med salt i.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk