Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Oksekød og porre i wok
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 dl ris (basmati)
8 dl vand
lidt salt
1 stk. bouillon, grønsags, tør
1 stk. kanel,hel
500 g okse, hakket (10-12%)
1 spk. olie, raps
150 g løg
2 fed hvidløg, rå
4 stk. porre
4 spk. sojasauce
300 g karotter/gulerødder
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(3) Rating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kog risene i microovn eller efter anvisning på pakken, men med boullionterning og kanel og lidt salt.
Kogkarotterne i let saltet vand i 10 minutter.
Slå vandetfra og hold dem varme til serveringen.
Varm woken op så den er rygene varm.
Tilsæt olien ogsteg løget klart under omrøring i 1 minut.
Tilsæt kødet og lad det stege til det har skiftet farve.
Tag det af og steg porrene på woken under konstant omrøring
Kom kødet tilbage og tilsæt soyasovs og hvidløg og vend det hele sammen.
Smag til med peber og evt. lidt salt.
Server ris, karotter og oksekødet med porre.


Bemærkninger:

Her kan brugeset vælg af grønsager og mange rester fx, i steden for ris kan der bruges en rest pasta eller kartofler som skæres i tern og ristes sprøde i woken i olie.
Vedrørene grønsager så kan hvidkål, savoy kål og kinakål bruges samt revet gulerødder og squash.
Ja bare prøv selv det skal nok blive godt.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk