Mandag 25. September 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Frokost-pie
 Opskriften er ekstra billig!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

5 stk. butterdejsplader
4 spk. ost 6+,revet
400 g okse, hakket (10-12%)
150 g løg
250 g champignon
4 spk. purløg
lidt salt
lidt peber,sort hele korn
1 spk. mel, hvede
1 stk. æg
600 g salat,blandet
2 dl fløde,9%
1 spk. sukker
1 spk. citron, saft
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(4) Rating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

I god tid ordnes dejen: Den tør lidt op, pladerne lægges lidt ind over hinanden og rulles ud til en cirkel, ca. 25 cm.
En letsmurt tærteform beklædes med dejen,og overflødig del, der går 1 cm. over kanten, skæres af og gemmes til pynt, Dejen trykkes fast til formen.
Prikkes med en gaffel, og revet ost drysses på.
Sådan kan dejen vendte.
Fyldet: Det hakkede kød steges, skilles fra hinanden med en gaffel.
Lægges lidt til siden medens løg, champignon, og purløg steges.
Bland det med kødet, melet, sammenpiskede æg og krydderi røres i, smages til med salt og peber.
Fordel fyldet i tærten og læg strimler af dejen over.
Pensles med æg og bages ved 225°C. i 25 minutter.
Serveres varm og med salat vendt i flødedressing.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk